Sayfalar

15 Şubat 2016 Pazartesi

Ton Balıklı Salata




Salata diyorum ama bence bu başlı başına bir yemek. Bir dilim tam buğdaylı ekmek ile akşam için harika bir öğün olacaktır.

Malzemeler


  • 1 kutu konserve ton balığı
  • 3-4 yaprak marul
  • 2 kök ıspanak
  • 8 -10 dal roka
  • 2 adet çeri domates
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 1-2 adet küçük turp
  • yarım limon suyu
  • 1-2 yk zeytinyağı


Yapılışı

Marul , roka ve ıspanak elle koparılarak salata kasesine konur. Üzerine doğranan domatesler ve süzülen ton balığı konur.
Yumurta ve küçük turp doğranarak üzerine serpilir.En son limon suyu ve zeytinyağı dökülerek servis edilir.

Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder